adamiamelia

Saturday, November 3, 2007

Adam @ 4 weeks

Skejap je Adam dah 4 weeks old. Next week dia ade appointment dgn doktor. Adam dah semakin tembam skarang..activity utama Adam tido..biasanya dia tido mcm biasa je..telentang..tapi kadang2 ada posisi2 lain yg lebih menarik..meh kite tgk fashion2 tido Adam..

Yang ni aksi tido paling weird so far. Tido duduk. Adam masa ni tgh moody. I tried holding him in different positions to calm him down. Tgh i pegang dia duduk mcm ni, tibe2 je dia lelap :)

Tgk tu bukan main sedap dia tido

ni pulak dia tido mengereng. pandai je dia pusing badan dia


Ini favourite position dia. Telangkup esp atas badan Mummy or Daddy

Yang ni bukan aksi tido tapi aksi Adam kene mandi. Meraung2 mcmla kene dera..isk3..sian dia tak suka mandi...hehe..

2 comments:

auni said...

ohhh comelnya adam!!lagi2 pakai handschuhe i love daddy i love mummy

mummytobe said...

Comel kan?? hehe...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Message Non-Alert Script: