adamiamelia

Monday, March 10, 2008

Adam demam

Last week Adam demam…cian dia…panas sgt badan dia..dgn runny nose lagi..

tgkla sememeh je anak Mommy ni...

We took him to the clinic..Doktor kasi punyala byk ubat…ubat demam,selsema,batuk,ubat sapu,antibiotik....

Moody je Adam sepanjang dia sakit...yelah he can’t breathe..he must be uncomfortable…

doc tgh check adam..

tido kat Daddy..dgn damp cloth to take the heat off..

His fever is gone but his nose still blocked and he’s lost his voice. Sian dia..whenever I sing/read him a story he wants to sing/talk along with me as usual tapi suara tak keluar…Cuma bunyi ark erk erk..cian Adam…

I hope you get better soon sayang….

6 comments:

babyDragonfly said...

Hi, was blog jumping. Wishing Baby Adam a speedy recovery! Btw, ope u don mind me linking ur blog to mine.. thnx!

MommyAdam said...

thanks..he's feeling better i think..
sure no problem ;)

along said...

ooo xpa adam. nanti adam jd lagi kuat tau!

tpsian kan bila derang demam sampai xde sora, nk biar nangis kejap pun rasa sian kot sakit tekak huhuhu.

elly wong said...

adam dah pulih 100%? :(

mommylyssa said...

alaaaa shiaaaaannnn.... dah baik ke belom?

MommyAdam said...

along,
yg i cian tgk dia bila dia try nak ikut i nyanyi..mulut bukak kuar erk erk je..muka dia pun cam confuse apesal suara aku ni tak kuar nak nyanyi pun takleh...

elly and mommylyssa,
blom 100%..still selsema..tapi suara dah ok...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Message Non-Alert Script: