adamiamelia

Thursday, November 13, 2008

Adam love pretty girls!

err awak..rambut awak ni rebonding ke...?



eh taklah, ehem, natural je rambut saya ni..


mama, hensem kan dia ni?


caaaayang dia!



oiii! nak pegi mana tu!!


and the following unrecorded scenes - Adam chasing after the girl and keep trying to hug her! sampailah budak tu balik...hehehe...

(ha tulah sape soh peluk dia dulu!heheheh)



10 comments:

supermummy said...

ahah...adam so smart! nak pretty girls je ya..heheh

mamaREDZHA@p-na said...

hehe... tomei adam... oja laks ngn girl x nk laks.. suka kwn ngn boy, klu sebaya ngn dia abis sumer dia peluk... ari tu smpai kena cakar le muka... ape da... yg p peluk laki ape kes..kn dh kena..hahah!!

Mommy Lyna said...

Hafiy? ntah. tp dia suka budak2 yg berpakaian smart je.

orang besar? sori ek. usahkan salam, pandang pun taknak.

Mamamarina said...

ahahahah.. Aida.. muke Adam bile kene hug tuh semacam je.. cam ala2 excited tp nk control punyer muke

Anonymous said...

adam cute!!

~nurul

Pakcik Perut Buncit said...

oy Adam The Boss,

selambe mak enon je Adam ni eh..
gatal juga Adam ni..
nanti la pakcik jumpa kamu..

chun said...

haha..kelakarla adam nih.. ni bahaye ni dot..kene control nih..huhuu..

MommyAdam said...

supermummy,
kecik2 dah pandai..hehe

mamaredza,
hehehe...lawak giler..

along,
fuh..pilih yg pakai smart eh...ini well-thought strategy ni hafiy ni...hehe..pilih kawan yg well-dressed..hehe...

marina,
tepat sekali u guessed it..muka control je..tapi actually excited giler..hahaha..rosak anak aku..

nurul,
tq!

pakcik,
tolong ajar sket dia ni pakcik..

chun,
kalau baby ko esok kuar girl..habisla kene peluk ngan adam..hehehe...

mrs noba said...

chomel je the kids...
pandai plak you buat caption for each pics..hihihihi!

altuty said...

hahahha cute la!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Message Non-Alert Script: