adamiamelia

Thursday, April 1, 2010

Faeiz's Wedding

Tak sempat nak update blog lately..now semua dah selesai..we're in Perak..here are some pics..not very nice ones sbb from my camera..my husband's camera belom upload lg..

My brother dah selamat bernikah dgn his high school sweetheart, Liana..alhamdulillah...

Mia sedap tido dlm pouch masa Pak Ude dia nikah..i tak dpt guna wrap langsunglah kat Msia..mak ai panasnye..

reception belah Liana..

Adam pakai sunglasses..

9 comments:

yumyum said...

was that ur handmade pouch from tanya whelan collection?! wow siap ada cushion pad lagi! terrer la you!

aishah zulkifli said...

ahhahah ensem r adam ngn sunglass!! nk gmbr long kt reception liana! huhu

adaho said...

aida,mia so chubby laa...geram tgk pipi die... ;)

Mommy AdaMia said...

yumyum,
a'ah pouch tu pakai tanya whelan punya fabric..i jahit masa pregnant..

acah,
cah apsal gamba acah tangkap byk yg gegor!! huhu..

adaho,
tulah chubby kan...hehe

Ernie Khairina said...

seperti biasa aku kagum dengan kecantikan gigi adam tu..2 kali aunty2 ni datang umah, 2 kali tidur hehe..tak dapat tk main ngan adam,

anyway, aku ade upload gambr Mia hari tu kt blog.comel!senyummm je die main ngan ktorg (walaupun aku ni fail je nk angkat baby hehe..fizah gak la yg berjaya)

p/s teringat keropok hari tu...tapi tak sempat beli ABC!

mOmmy of Triplets plus One said...

wuishh geramnye pipi mia!!

AYUKIRANA said...

tu aa siap ada cushion pad lagi...hebat ah aida!!!!

hasya_rmshy said...

aku mmg kagum dgn pouch aida... dh lame dh kagum.. xsempat nk cuba wat je ni...

NunsNajib said...
This comment has been removed by the author.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Message Non-Alert Script: