adamiamelia

Friday, August 22, 2008

Adam meet FRIENDS!!!

On Sunday pulak we went to visit Mommy of Triplets who just gave birth to another miracle baby…baby Uzair…yahoo…so many friends for Adam…(mommy adam yg excited actually..hehe)


Baby Uzair baik je the whole time we were there…tak nangis langsung…kecit jer dia….comel…


Masa kitorg sampai Uzair dgn Athirah tgh nap…So Harith la menyambut kitorg..hensemla Harith…Harith pandai main drum tau..terus Harith ajar Adam panjat tangga..jgn main2 ok…adam pulak jakunla tgk tangga..dia tu jarang jumpa tangga…


Skejap pastu Athirah pun bangun..wow this girl very active and creative..segala tempat dia boleh cari dan masuk…hehe..dia suka main rambut Adam..comel jer…


Ni 3 of them playing together..wah bestnye tgk…main baldi2 kecik pun jadik yer? Adam rambang mata sgt tgk all the toys…ade this one point ni kan, both Harith and Athirah usap Adam at the same time..mcm ckp welcome je kat Adam…hehe..wah mcm magical moment lak tgk…diorg berdua ni mesti ade magic signal dlm kepala diorg..connected to each other, betul tak Munirah?



Cuba masukkan Adam dlm ni…penuh dgn soft balls…ingatkan mestila dia heaven kat dlm tu…rupenye penakut..heheh…Harith dgn Athirah elok je siap tertimbun2 dlm tu…


Lps dah snack time diorg main bubbles pulak…




Romantic tak pic Adam dgn Athirah ni…hehe…

Skejap je Athirah dah boring main bubbles..
Adam still jakun….hehe



Bila kitorg nak balik,Adam dpt present..guess what?? baby pool mcm Harith and Athirah punya!!YAYY!! bestnye!!! Dah lama (mommy) Adam teringin tau...!! Thanks munirah!!! blom sempat tiup lagi pool tu...hehe...can't wait nak celop Adam dlm tu,...


syoklah...nanti kite playdate lagi nak??

9 comments:

nabil said...

adam makin tembam! makin comel! buat kali ke 3 jom dtg US adaaaam! nnt belajar rajin2 terus pegi US adaaam! jom ikut mr.nabil! kem salam mummy n daddy :)

salzahari said...

come over to my house lak..but nothing too offer la! ada pool je.. tu pun tahap apartment 4 stars je. sudi ke? ehee...anyway,i came across ur blog di blog mami hafiy and i did add ur blog to mine (swy, tak mtk izin dulu).

anyway...pls come to..
http://salfaryna-mypreciousgift.blogspot.com/

tuty said...

wahhh adam seronoknya.. :)

i used to frequent mommy of triplet's blog, when she decided to 'private' the blog, huhu sedih sbb tak sempat nak say hi to her. she had a lot of parenting/babycare tips, i think. :) congrats to her for the new baby. :)

i should arrange a playdate for adam. tp i takde kawan yg ada baby sama age dgn adam! haha

Mimi said...

waaa sgt best tgk aktiviti2 adam n the 2 triplets.. mommy adam, bole tak tolong bagi tau mommy triplet i nak access blog dia? pleaseee.. kalau dia ok la.. thanks!!

n adam makin lama makin cute la!! gambar last tu nampak so chomel n chubby! muahhxxx~

mOmmy of Triplets said...

nice post about their playdate!
Aida, pasni if dtg bawak extra clothes tuk Adam...we main pool kat garden!!!!
aritu main pool isi bola, kali ni kite main pool isi air!
tu pun if u tak kisah Adam main 'kotor2' kat luar lah. i mmg biarkn hArith and athirAh pastu mmg sental ngan sabun kau kau...hihi

JOM!!!! sempat ke ek b4 pose, ramadhan dh nak dekat ni

psst..tuty and mimi. my blog dah no longer 'private' =)

Uncle Badiuz said...

Adam, nanti main ngan anak uncle ye?

Zuhaini said...

comelnya mereka main... :) mcm sebaya je.. sebaya ke eh..? yg Harith dan Athirah tu confirm la sebaya.. mereka ngan adam...? tp yg penting.. mereka sungguh comel! :)

diana anuar said...

Awww...
how cute all those kids...kecik2 dah pandai berkawan kan..adam looked happy as well...good for him la...from the bottom of my heart, congratulations aida n the rest of mommies who dedicate their time to their children!!happy women's day!!!(Aug 25)

MommyAdam said...

nabil,
asik ajak adam pegi us ni....belanje tiket eh?hehe

salzahari,
tq for adding me =)

tuty,
syok...kalau dtg kl jomla...adam main dgn adam...hehe

mimi,
ha tu munirah dah open blog dia =)

zuhaini,
harith and athirah 1 year 3 months and adam pulak 10 months..nampak cam sebaya kan..comel je diorg..

diana,
thank you!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Message Non-Alert Script: