adamiamelia

Wednesday, August 26, 2009

Baby kicks

I've started to feel the baby kicking the past couple of weeks. Now even more frequent during Ramadhan...especially at the end of the day. Maybe Baby tak sabar nak buka puasa? I bet this Baby will be as active as big brother Adam...hehe...Unfortunately Baby won't kick for Daddy yet...

7 comments:

zailamohamad said...

anak kedua selalunya lebih cepat terasa (pengalaman Zaila r)..take care ya..baby lapar tu;)

Ernie Khairina said...

comel

MommyAdam said...

zaila,
oh yeke..patutla...rasenye masa adam dulu lambat baru rasa kicks dia..

ernie,
hehe...best..

Ogy Rosli said...

aida,

harapnya girl lah yer ! sure cute macam adam. tengok gambar adam, macam dah besar dah, kan ? dah ada gaya 'abang' dah !

kirim salam kat taufik, aida take care yer. makan buah banyak-banyak biar cucu aunty kulit lawa !

selamat berpuasa to u and taufik and lots of kisses for abang adam.

aunty ogy

kemaryahya said...

aida, dah berapa bulan dah ko ni ye? ooo..anak kedua lagi cepat terasa...cam best sgt nak ada baby kan??? :D

MommyAdam said...

auntie ogy,
minggu depan aida ade scan check boy ke girl..can't wait!aah adam dah gaya big bro dah...hehe...

kemar,
aku 19 weeks skang...ko lak bila nak deliver?

kemaryahya said...

owh..aida..cepatnye masa berlalu..dah nak dkt 5 bulan dah kandungan ko..syukur..
minggu ke-40 aku adalah minggu yg 30 oct. tapi, bulan oct tu kene prepare la. aku risau samada bole ke tak nak pegi kenduri kawin kerry ni ha. dia nikah 16 oct. 17 oct reception dia. kot bantai aku beranak b4 that, then tak dpt la g..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Message Non-Alert Script: