adamiamelia

Sunday, August 30, 2009

For Ernie - Ramadhan Food


Sorry Ernie lambat respon...ni baru upload pic..our first day of Ramadhan punya feast..Lamb chops with baked potatoes and carrots..takde kuih muih...atau nasi dagang...atau ayam rangka..atau roti john..atau murtabak...sobsob...tadi call Msia my mom masak otak lembu! waaa! sedapnye!!! (siapa yg tak penah try otak lembu goreng jgn muntah tau...sedap giler...korang kene try dulu)

*teringin sgt nak mkn nasi dagang from makcik kat pasar malam kat Bangi + ayam rangka

8 comments:

hilmi said...

fuiyo lamb chop tu

CuppyCakeMommy said...

otak lembu mmg best..nyum nyum..

MommyAdam said...

imi,
sos dia resepi makcik nita punya..sedap giler...

cuppy cake,
sedapkan! hehe..terliur..

Ernie Khairina said...

adam comelnye ya Allah!

aida, mcm biasala kan ur table mesti ada nyummylicious stuff..hehe
now kt malaysia pukul 1 pg, i just wake up to prepare sup ayam..tapi ur lamb chops wow..(aku peminat no 1 lamb chops =) )

hehe..pasar malam bangi sounds very near to me =P

lailasani said...

wowwwwwww...
sy terliur tengok buah2an yg banyakss itu...

ida khairani said...

banyaknya makanan. korang ber3 aja mkn or untuk jamuan berbuka ni?

MommyAdam said...

ernie,
rajinnye ko bgn pagi masak sahur...cayalah...pasar mlm tu dkt dgn shell tu,dkt maybank. hari selasa + sabtu.tapi bulan puasa ni tak surela...sedap giler nasi dagang....

laila,
a'ah skarang musim panas buah2 byk...sedap2...alhamdulillah...

ida,
err...kitorg 3org je mkn...byk sgt ke...hehe...buah2 tu bukan habiskan sekaligusla..tahan seminggu kot...

Ernie Khairina said...

aida, pasar mlm tuh adelah baling batu pun boleh sampai dari rumah aku =D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Message Non-Alert Script: