adamiamelia

Thursday, August 20, 2009

Day 3 - Trier and Luxemburgh

In the morning we went to Trier again, singgah this park. Let Adam mandi manda kat sini...seronok dia...

The view from the park is amazing. I was supposed to take a pic of him jumping here tapi tak berjaya...hehe...
Unfortunately Imi lost his usb at the park with all his work. Hish...geram betul sape yg amik tu...i really hope he will get it back...

From there we went to Luxemburgh, about half an hour drive from Trier. ni gamba dpn cave...tgk2 tak byk pulak gamba kat Luxemburgh ni...


Adam dah penat....yeke??? he's never really tired...always active...unless kalau tido...hehe...

9 comments:

Ernie Khairina said...

comel gile adam gambar last tu..aida dah tgk hada's daughter (kat blog dia) ADRIANA..comel.mine will be Ariana..and dah berebut dgn fizah for Aryanna..hehe

ok why should i tell u this here??
take care dot..hv fun always..more pic! =)

Nurhafizah said...

ernie, sapa beranak dulu laa...

aida!!! best nyer.Have fun!

MommyAdam said...

ernie,
cop!kitorang pun nak arianna la...camne ni???hehhe...btw,dah2..dah tgk gamba adriana...comel!

fizah,
aku dah nak branak ni...ha...cpt korang catch up!hehehe...

Ernie Khairina said...

boleh tak aku tak kisah sama2, janji suka..aci tak macam tu?

Nurhafizah Fauzi said...

woi, cukupla ade 3 Fiza dalam group kita...nanti geng anak2 kita ada 3 Aryanna plak. Arianna bt Taufik - x kene sgt , Arianna binti Azwan Ezzany - ape ni, tak rhyme la......Aryanna Azri - baru sesuai..hahahaha

p/s: kalau baby2 kita tau mak2 die berebut nama die ngn kawan2, tak matured lgsung

Badiuz said...

dah dah..
toksah gado2..
apa masalahnya nama sama pun.. korang letak la nama Arianna/Aryanna tu dicampurkan dengan nama lain supaya ia kelihatan panjang..

contoh:-

Ernie : Intan Pinky Arianna Sari
Fizah Fau : Puteri Aryanna Tinggi Maisara

ha... kan sedap tu.. kan dah lain.. tak sama dah...

Ernie Khairina said...

woh sedapnye nama!

MommyAdam said...

ernie + fizah badiuz,
oklah korang amikla arianna..hehe...

IbuAdriana said...

hehe, lawakla topic korang ni...no wonderla aku miss entry ko ni aida...aku tgh branakk time nih, hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Message Non-Alert Script: