adamiamelia

Saturday, December 19, 2009

Cikgu Julie's visit

No updates on the blog for a while...been pretty busy because we have some special guests in the house...Cikgu Julie, my husband's favourite teacher from STAR came to visit with her son, Zaid..

Adam immediately got attached to Zaid. Sayang betul dgn Abg Zaid...celik2 mata je soh abg dukung dia...Abg Zaid pun mmg rajin layan Adam..

Gambar ni nampak ceria tapi sebenarnya we were all frozen cold! gigil2...cuba tgk expression muka Adam...dia dah senyap jer sbb dah kesejukkan...this week temperature very low..we had first snow on wednesday...snow came very early this year nampaknye...lebat tapi tak accumulate yet..

tgk Adam senyum bukan main sweet kan? actually if you look closely his cheeks ade air mata meleleh2...dia baru lepas menangis tak hingatnye...sbbnye kitorg baru kluar dr Hamleys (huge toy store) so dia sedih gile tanak kluar Hamleys..sambil dia meraung kitorg masuk this Ferrari shop. Lps dia nampak car tu, Abg Zaid ajak dia amik gamba, terus happy and smile dgn air mata still berjujuran...lawak betul..

This is the famous Cikgu Julie. Cikgu kesayangan my husband. When I was still his girlfriend, he brought me to her house. Kene interview dulu dgn Cikgu Julie tau baru boleh pass...hehe...

This morning bwk diorg ke carboot. Tapi dah winter tak byk dah stalls..

dgn keadaan sarat ni kadang saya tak dpt ikut diorg jalan...but i hope they're still having fun though...they are very generous guests..seboleh2 diorang tanak susahkan saya...

p/s: i have a feeling i might deliever early la...i keep having these braxton hicks contractions..bila balik berjalan je sakit2 badan esp low part of the belly...alamak please Baby jgn kluar awal sgt ye...mcm rasa tak ready lg jer...takutnya nak bersalin this time..dan takut sgt nak go through pantang post natal...uwaaa....

4 comments:

tuty said...

seronoknya ada guest kat rumah.

bila braxton hicks kerap.. jln2 skit around rumah. hehe takut kuat sgt kang terus dilated :P

jgn risau2 ok. i baca buku kalau you ada risaukan pape masa bersalin tu nnt baby mcm ssusah kluar. dia pun susah hati..

takpe la. boleh punya jaga sendiri. jgn risau. :)

SlingMeMama said...

aida, have a safe delivery k. semoga semua dipermudahkan Allah. miss u in mbw forum.

Ernie Khairina said...

senyum dgn berjujuran air mata..pandai adam behave..haha comel la adam
cikgu julie tuh ala2 ust fatimah (paie) la tuh =P

MommyAdam said...

tuty,
yeke baby susah nak kuar kalau i risau2?alamak...

slingmemama,
shida ke tu?thank you for the prayers...

ernie,
a'ah kan...hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Message Non-Alert Script: