adamiamelia

Wednesday, December 16, 2009

Pregnancy Photoshoot

Actually dah lama plan nak buat photoshoot perut besar ni...tapi susahla pulak dgn weather yg asik sejuk jer..asal keluar je tak tahan nak amik2 gamba, terus jalan/balik sbb sejuk..tapi kang lambat sgt kang terpop pulak baby ni..tak sempat nanti..i'm already 35 weeks pregnant..so last weekend i booked photography session jugaklah with Aidafiqs Photography...hehe..

sayangnye semua gamba terpaksa pakai winter coat..

actually i dah siap pakai knitted top yg show off my belly tak sanggup nak bukak winter coat in this weather..tapi oklah, nampak jugak perut makyong..lgpun this is probably the only time i'll ever be heavily pregnant in winter so adelah kenangan nanti boleh tunjuk kat Baby..

haritu pulak hujan..dahla mendung..tapi makyong still posing jugak, tak kire...

Adam was oblivious to the whole photoshoot. sbb dia sibuk nak naik rides. actually we went to a park la konon nak amik gamba..tgk2 park tu dah di convert jadi funfair..tak dpt nak amik byk pics ngan adam..tgkla mata dia melilau je..tanak dokong...tanak amik gamba...nak naik carla..nak naik trainla...nak naik horselah...

tq bang for taking my pregnancy photos :)

ok...i should be packing my hospital bag soon...any day now this baby can come...

19 comments:

Ernie Khairina said...
This comment has been removed by the author.
Ernie Khairina said...

aida,
very stylo..macam Becky Bloomwood pun ada =P
i like ur glove and ur boots

the way u stand (2nd pic) same as the first time ko ko pakai boots kat smap dulu. masa mula2 smpai dr UK huhu (ko mesti tak ingat, aku dah tau )

Anonymous said...

babe, u look gorgeous! like, seriously..!
your baby is baby winter, mmg wajib la pose pakai winter coat. :D
in fact, kalau kat sini,all mommies takde chance nak buat posing at their pregnancy photoshoot with your boots and attire.
so for me, true expression is "bestnye" instead of "sayangnye".. haha if u get what i mean.
~aina

ellyWong said...

my goodness aida!!! dah 35?? best best.. good luck dear.

ps: u looked stunning dear! ;D

zailamohamad said...

babe, u look gorgeous!! especially in 2nd pic tu;-)

Lan0stZz said...

oh my hot momma in cool winter. cair semua snow :):) well wishes for your coming delivery all the way from malaysia aida :)

tymy said...

omg...cantik giler ur bootssssss....

gulp2...i ni skrg tgh cari boot, tp taulah kat msia ni kan ssh nak dpt, kalau ada pun , mesti dgn pig lining..

my dream boot mmg yg mcm u pkai..wedgy-boot :)..

aida...nak!!!

MommyAdam said...

ernie,
becky bloomwood as in shopaholic ke?hehe.omg bila pulak aku pakai boots kat smapk ni?serius tak ingat...i thought these are my first pair of long boots..dulu kat sheffield tak penah beli..

aina,
tulah, maybe elok jugak kene amik pics in winter coat so that kenangan lah pregnant in winter..

elly,
tq! tulah skejap sgt rasenye dah 35 weeks...feel like i need more time..

zaila,
tq..2nd pic tu angle dari dpn so kurang nampak mcm penguin gemok..hehe

lana,
today ade first snow :) tq lana..

tymy,
now here everywhere you look most of the ladies are wearing boots in every style..mmg season pakai boots.mine are from Clarks. ade wedgy heel sikit which i really shouldn't have dgn perut besar ni..tapi they're so comfy i don't even feel the heel...

Mamamarina said...

Aida...cantiknyer kauuuuuuuuuuuu

Ernie Khairina said...

ye masa becky preggy (dlm buku cerita la not the film huhu) ade ko pakai, not long boots la

AYUKIRANA said...

aida, all d best 4 u :) ...xsaba nak tnggu baby klua..tambah lg sorang girlfriend Adriana :)

Anonymous said...

aida sapa jaga awak dlm pantang nnt?..hope all d best for u..

KV said...

waaa...hensem nyaaa!!!!

chun said...

dot, u are one hot gorgeous mommy! itule..kalo aku la nak pakai segala mcm winter coat tuh masa preggy kenela pegi time winter kat sane. hoho..kalo kat sini kang berpeluh2 le jawabnye..so, all the best utk perjuangan mengeluarkan baby ye dear.. ;p

SM@A said...

Salam Aida ....

Cute sangat, perfect combination. Cam ala-ala Hollywood pregnant celeb ...

Sapa kata pregnant ladies tak leh bergaya. In fact my husband kata, waktu pregnant lah paling cute provided wearing the right clothes.

MommyAdam said...

marina,
thank you :)

ernie,
oh yeke..tak ingat!

hada,
thanks! best tak ade baby girl?

anonymous,
takde sape..i jaga sendiri..

kv,
hehehe...adam kata tq!

chun,
this time takutla chun nak kluarkan baby! dulu masa adam tak takut...

sma,
hollywood celeb?wah...i think kamera trick jelah kot...in person i look more like a waddling penguin..

fatin said...

OMG!! Ur one hot looking pregnant laydeyh!!!!!!! Love the coat and the boot!!

Wish you a safe delivery!!

lailasani said...

wowow..
besnye winter... gambo cantekkk!!!
cepat je rasanya.. dh 35wks dah eh.. good luck aida..

rOse said...

dah 35weeks???? kejapnya... kan?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Message Non-Alert Script: