adamiamelia

Monday, May 31, 2010

Man who wraps

My husband told me yesterday he likes my short wrap (3meters) and that he wanted to try one. I wanted to jump up and down in joy. Today he tried it on for size (purple's not his colour but this gives me perfect reason to browse fsot again ;) ) i think he never looked hotter!

of course Adam had to join in the fun. sibuk je tau...tak sempat mommy nak amik gamba daddy wrapping byk2...

3 comments:

Nurhafizah Fauzi said...

wrap pendek ni nampak la baby terkeluar.kalau wrap panjang tu baby dah termasuk sepenuhnya dalam wrap, sesuai utk die kalau nak tido..yg ni pun cool jugak, the baby can enjoy sceneries too..hehe

fathinz md nor said...

aida, i shud show this to hubby. smlm masa kat pool dia ckp, "bagusnya wrap nih. asal masuk je tido asal nak tido je masuk" the best ayat.. "boleh lah beli kaler lain plak" yeaahh papa.. i want fushia, with designer fabric..!

Mommy AdaMia said...

fizah,
wrap panjang tu pun boleh kluarkan baby mcm ni...

kak fathin,
hehehe good for you!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Message Non-Alert Script: