adamiamelia

Tuesday, June 26, 2007

Thank you!

Yesterday I tried to cook dinner but somehow tak jadi so terpaksa masak lagi sekali and sudahnya lauk tak sedap and I didn’t realise I was standing for so long. Agaknye my blood semua turun ke kaki last2 rase nak pitam. By the time my husband come home I was in terrible mood already because my legs were hurting plus tak berbaloi langsung sbb lauk tak sedap.

Adam kicked so much masa berbuka puasa and after that, as if dia tau pulak Mummy’s in really bad mood. Lately I noticed Adam suka kick time I tgh bad mood/sad. Adekah I perasan saje or mmg Adam can sense my mood, I wonder? Later after prayers Daddy pulak tolong urutkan my legs. He keep telling me sedap I masak eventhough I know tak sedap pun..hehe.

I feel so much better in the morning. Thank you to both my favourite boys =) muahs!

6 comments:

along said...

wah aida xleh masak lg ke? kita alhamdulillah aft blk cuti2 malaya haritu dh bole masak, tp jadi xbole makan luar plak. time2 lunch break mmg cipan sikitla. nk masak, xsmpat, nk makan luar, xbole. telan je la apa2 yg ada...

my baby skg suka kejut kita tgh2 malam & ajak main pastu xkasik mommy dia tido. dh 3 hari x tido mlm ni. agaknya kasik practise bile dia dh kuar besok bgn tgh2 malam nk susu. huhu.

mummytobe said...

rasenye dah boleh masak in the sense that dah tak mabuk2 lagi..baru je excited nak masak balik cos boring mkn luar hari2.tapi masalah tak boleh nak berdiri lama pulak..tibe2 je rase nak jatuh/pitam..i think kene pilih lauk yg senang/cincai nak masak skejap jer siap..

ala baby H sianla mommy takleh tido..hehe..

along said...

haha sama la. kita pn xleh diri lama2. tu masak goreng2 je or kuah2 rebus gitu je. campak lam kuali, tunggu je dia masak. haha. kalo sayur besa suh wak yg gorengkan. hehe. sal kene kacau2 tu.

aida dh rasa sesak nafas x? kita mmg ada penyakit tu dr dlu tp lately kronik sungguh. kadang xleh nk baring langsung. tp xkn nk tido duduk plak kn?

mummytobe said...

a'ah.smlm masak lemak tu yg takleh tinggal kene dok kacau je kuah tu..

baru2 ni dah kene.susah betul nak napas wlaupun hidung tak sumbat pun. esp kalau nak duduk baca Quran ke, semua position pun tak jadi.ayat pendek2 je dah semput. time tido pakai bantal peluk selesa sikit for badan/kaki tapi tang breathing takleh nak buat ape dah

along said...

hehe. adam dah besa duk tolak2 diafragma mommy dia. kita duk sorang2 punye la seksa... kalo ada wak bole mtk dia urut belakang, lega r sket, duk sorang2 xleh wat apa. huhu.

mummytobe said...

wak is your husband ke?

yes lega kalau ade org urut. tapi kesian "org" tu nak urut kite hari2..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Message Non-Alert Script: