adamiamelia

Monday, September 3, 2007

Pak Ngah Adam balik

Lama dah nak buat entry ni, tapi internet slow sgt..

My brother dah balik! Here’s a pic of him arriving at the airport. Dia bukan bawak ape sgt..yg kotak2 besar atas trolley tu is Adam’s stroller!
terkejut tgk his hair so short
Ni dia Maxicosi child carrier / carseat yg my brother beli kan.

Comel kan?
Ni pulak the Zapp stroller utk bila Adam dah besar sikit. Ignore the structure yg agak senget. My sister and I yg tried to unfold it, tapi tak cukup skill.

lambat lagi Adam boleh pakai ni..
The Zapp stroller punya frame can be used with the Maxicosi. So bila dah pasang rupa dia jadi mcm ni. We’ll keep it this way for Adam until he’s old enough to use the Zapp seater.

nampak cool tak? ada built in sunroof jugak kat belakang tu..
Ptg tu pulak Adam’s cot arrived! So my husband apelagi excitedla. He and my brother pun terus assemble the cot.

Daddy tak sabar sgt nak pasang cot Adam sampai baju ofis tu tak sempat tukar

Ni lah rupa cot tu lps dah siap pasang

Waaa..byk dah ready ni. Bila Adam nak jumpa Mummy?

To my brother, welcome home!




5 comments:

along said...

wah sonoknye adam! sure xsabar2 dia nak kuar tuh. hehe.

aida, gynae said my pelvis dah start meregang utk allow baby engage nati. sakit gile. silap2 kene wat fisioterapi nih. how bout urs?

mummytobe said...

really? my check up is not until next monday

wait eh..pelvis is which part again? hehe

lately sakit kat lower back and tulang punggung..situ ke? also bahagian bawah perut..

nak buat fisiotheraphy mcmana tu? walking + carrying stuff + simply standing je dah sakit2 badan...hehe

along said...

ye la kot. mmg sakit area situ. dlu tadek pon. skg nk tido pon xbole. tp doc suruh tido atas lantai, smlm try.. lena sungguh. xsedar2 ape. hahahaha.

fisioteri doc tu ckp like do something yg bole ilangkan sakit situ like baring atas tilam yg warm tu ke, letak samting kat pinggang kasik xsakit. ntah. rasa cam nk try la. FOC, ING bayaq! AHAKS.

auni said...

wahh..brg2 sume dah siap.baby nya tak keluar lagi.congrates to u sbb dah pregnant.tak lama lagi due kan?harap2 sume berjalan lancar and dpt baby yg cute and sehat.

mummytobe said...

along,
wow..respect aa boleh tido atas lantai! kalau i seluruh badan sakit if baring atas lantai even dah letak comforter berlapis2..dulu2 ok jer..

auni,
kene siapkan awal2..dah tak larat nak jalan dah pasni..lagipun,overexcited! hehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Message Non-Alert Script: