adamiamelia

Wednesday, September 19, 2007

Third trimester complaints

So it’s true after all that second trimester is the honeymoon period. Compared to third trimester, 2nd trimester feels like a pleasant memory.

Apekah symptom2 third trimester? Whenever my husband asks me, are you ok, sakit kat mana? I don’t really know what to reply because it hurts everywhere!

My head aches. My neck aches. My shoulders ache. My hands ache. My back aches. My waist aches. My butt aches. My thighs ache. My knees ache. My betis ache. My feet ache. Even my belly aches.

Bila nak bernafas, mengah2 mcm tak cukup oxygen. Berapa besar size bra I dah tukar pun still rase mcm bra tu menjerut2 my chest. Berdiri lama2 takleh, duduk lama2 pun takleh. Jalan lama2 lagila takleh. Malam2 susah nak tido, pusing kiri pusing kanan dan nak berpusing2 tu pun sakit, because baby pun dah sempit inside my tummy. Siang hari jadi mengantuk, tapi takde time utk nap.

All activities yg simple utk org biasa seems to require so much energy. I’m constantly exhausted but I just have to push myself. I think sbb my tummy looks so small org ingat tak berat aku angkat badan ni. Kene jugak pergi keje, kene pegi sana pegi sini angkat itu ini. Kalau dulu tak luak langsung buat bende2 biasa ni but now, my body gets so tired so easily.

Kesian my husband yg constantly have to listen and help me with all my complaints. Thank you so much, sayang..Pls bear with me for a few more weeks..

Oh no, I’m being such a drama queen. Today is a particularly miserable day so please forgive my rantings.

Apa2pun, I’m still so grateful because very very soon, I can hopefully hold my dear Adam in my arms :)

6 comments:

along said...

MC je mummy! MC je!

hehehe.

(lagi 2 hari je lg kerja pastu... HOLIDAY!!!)

byknye ur aches aida... mine sekitar belly & pinggang & bontot je. tu pon dh xtahan dah. & asik duk piki "adekah org lain yg mengandung berasa sakit2 sepertiku?"
hmm sabar yek. itula pengorbanan sorang ibu.

mummytobe said...

i want! i want!
hehehe..
jaga diri leklok naik flight tu nnt ek..u travelling alone or with husband?
yesterday was a bad day..itu yg tragic je bunyinye..today,better :)
takpe..the baby is worth everything we go through..

along said...

hoho. wat makes it tragic. me going back ngan hubby nanti :)

2 days working ni rasa xde hati langsung. hahaha. igt cuti jerrrrr.

Lan0stZz said...

aida aku dulu preggie pun saket merata2..tapi the pain AFTER delivery is MORE hehe so enjoy the nothingness now :)

mummytobe said...

lana,
alamak..takutnye! sakit kat part mana tu, after delivery?

hope you and baby haiqal doing ok..

Lan0stZz said...

hmm semua saket fizikal and mental. helos pun mental nak jaga aku ciann dia :P aku masalah sket sbb buasir and stitch bisa and boobs bengkak x abes2. now dah OK lepas 2 minggu :):)

good luck to u aida!! and our prayers 2 ayahanda ko terchenta.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Message Non-Alert Script: