adamiamelia

Saturday, September 13, 2008

Adam walking

Here's Adam's successful attempt at walking towards me. Distance about 2 meters. Video taken last thursday..


video

Doesn't he look cute? and too tiny to be walking! oh dear..my baby is fast becoming a toddler :( sob..sob..

after this video was taken, he was suddenly motivated to walk more by himself all over the house..until today asik nak berjalan je..seronok tgk dia jalan, but at the same time feel so sad..cepatnye my baby grow up..soon he's gonna get married already!waaa!!

Adam..Mommy's so proud of you..and love you sooo much!!

14 comments:

Arin said...

my anak dara first step was when her 1st bday..tepat 12 bulan, dia baru nk setat melangkah..after 3/4 steps..kepekkk..jatuh..but rite now, asik berlari pecut..payah lak nak mengejar..:)

intanjameel said...

mommmy adam, video itu adalah sgt cute! cepat sgt baby besar. Betulla u ckp, nanti esok2 dia da nak kawen dah

Catatan Cinta Shaz-Ina said...
This comment has been removed by the author.
Shaz-ina said...

Salam aida,
comelnye adam berjalan.. Uihh,sudah pikir nak dpt menantu ye;) hehe..
anyway,selamat berpuasa & menyambut akhir2 ramadhan..

maya said...

wah.. cepatnya adam berjalan.. dahlia is already 13 months.. berdiri lepas tangan pun tidak lagi.. hehehhee.. a bit slow move, but no worries.. memang menurun dari abangnya.. hehehe..

Ernie Khairina said...

dadam!
bestnye pakai kaki..esok leh lari2

awin said...

hehe, comel je tgk!enough to tell that we are getting older kan?

precious innocent said...

ryan ckp x best jln nie.. lambat smp..

kalau merangkak lg laju... kalah lipas kudung :P

-mama emma-

suhaizieysuhaila said...

aida, adam sama dgn anak saya, farha...jalan masa 11 bulan! pastu bile dah stabil, dia asik nak berlari je...skrg ni asyik melompat, jalan dari dapur ke toilet pun nak melompat...

Anonymous said...

Salam aida,

i silent reader, cepatnya adam jalan, my son dah 1thn 2bln still blom jalan lagi. Best nya tgk adam dah leh jln.

elly wong said...

hehehe.. aijo aida.. takkan terus jump to getting married.. hehehe...

adam! chiyok!! ;)

tuty said...

cutenya adam kejar mommy (camera).. :D

aida, pipi dia tu i rasa mcm nak gigit la. hahaha

MommyAdam said...

arin,
part lari tu yg risau tu..hehe

intan,
you get me! my hubby ckp over je pikir dia nak kawen dah..hehe

shaz-ina,
thank you..

maya,
kids grow at their own pace, kan..it's fun for us to watch =)

ernie,
alamak part lari tu malas nak kejar tu..hehe

awin,
you're so right..don't mind getting older, but sad to see him big already! i want my little baby!hehe

emma,
betul tu..adam kalau malas dia merangkak je..cpt sikit..hehe

suhaila,
wah ade stage melompat jugak ye?

anonymous,
takpe, let them grow at their own pace =) once dia dah jalan, kite yg rase sedih..hehe

elly,
emotional kan?hehe

tuty,
mehla gigit..hehe

ummi sa'eed said...

hehe...habis la aida lepas ni. mengejar je kerja. heh, mesti jalan ala ala drunken master kan? that's how i describe sa'eed masa baru blaja jalan :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Message Non-Alert Script: