adamiamelia

Wednesday, July 16, 2008

Gigi Adam

cute jer muka adam bila senyum dgn gigi-gigi nye...2 atas, 2 bawah..now lagi 2 atas nak start kluar..so total 6 lah..

tapi bila kene gigit....awww...rase nak tarik balik subsidi susu...hehehe....

13 comments:

along said...

ala cutenya adam..

hafiy baru timbul 1 batang. ada lg 2 batang tgh malu2 nk muncul. betul dah ada gigi mmg suka menggigit! kadang2 saja suka2 je dia gigit2. bila kene marah, sengih2. eiiii...

adam nt hafiy nakgi KL tau. nt kita jumpe2 tau!

mama ryan said...

tgn i dah ringan2 je babab ryan bila dia mgeget tu...

ryan suka geget time dia geram je.. tah ape yg dia geram, i pun xtau..

ummi sa'eed said...

hehe...gigit and let go is not too bad.

gigit and TARIK is the worst!

mrs noba said...

ala adam dah ada gigi??CUTE!
tarik balik subsidi susu??hahaha :D

MommyAdam said...

along,
yay!bila hafiy nak dtg kl??

mama ryan,
adam gigit at random! uwaaa! mostly when he's not hugry anymore..

ummi saeed,
true! Adam kadang gigit then terus angkat badan nak buat activity lain pulak..tapi gigi still attached!! waaa sakit giler!!

mrs noba,
i did tell him tau,
me: "Adam..mommy tarik balik yer subsidi kalau gigit lagi?"
Adam: *sengih2 jer..*
me: "ok kalau nak subsidi lagi kiss mommy cpt"
Adam: *angkat bontot jalan*
huhuu...

along said...

maybe ujung bln ni terus duk sana 5bln. hehe.

Hafiy suka menyusu sambil menonggeng. bila dia hempas badan dia tu.... aduuuu Tuhan saja yg tahu betapa perasaannya...

mommylyssa said...

Tarik balik subsidi susu ek?? hahahahaha... drastic measures ;-)

Insyaallah skrg Lyssa dah kurang mengigit...skrg pakai teknik Daddy yg tukang marah...dia sedih kalau kena marah ngan daddy dia...hihihihi...siaann...

fatin said...

hehehe.. i pon tgh menanti saat2 mendebarkan itu.. 2gigi bwh dh mula tunjuk byg2. tp dh mula terasa ketajaman dia bile dia minum.. errrr....

elly wong said...

adoii.. takkutnyer biler pk insyirah pun gigi nya dah tunjuk bayang2 dah ni. adoiii.. takutnyerrrr :P

supermummy said...

aha kalau adam gigit masa bf..picit je hidung dia..saya selalu buat mcm ni kat my son..kehkeh

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

salam...so cute adam, suka nengok adam ketawa

Zuhaini said...

alahai comelnye adam da ada gigi.. :)

MommyAdam said...

along,
tak sabr nak jumpa u kat sini....hehe

mommylyssa,
i dah takleh baca la blog u...sobsob...sbbnye my office block..blogspot boleh lagi..

fatin and elly,
get ready with some nipple cream..hehe

supermommy,
mcm tak jalan je i picit idung adam...nape ntah...

crazy beautiful+zuhaini,
thank you =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Message Non-Alert Script: